Hozzávalók: tésztához 5 tojásságája, 10 evőkanál cukor, 4 evőkanál víz, 1/2 sütőpor, 3 evőkanál kakaó, 8 evőkanál liszt, 7 tojásfehérje kemény habbá verve. Krémhez: 3 dl tej, 3 evőkanál gríz, 25 dkg margarin, 30 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 2 tojássárgája. Mázhoz: 10 dkg vaj felolvasztva, kakaó.
Elkészítés: a tojássárgákat habosra keverjük a vízzel, cukorral, hozzáadjuk a sütőport, kakaót, lisztet, majd végül a tojáshabot. Kisütjük. A tejben megfőzzük a búzadarát, belekeverjük a tojássárgákat. A cukrot habosra keverjük a margarinnal, ha a tejbegríz kihűlt, összekeverjük a kettőt. Ezt a krémet egyenletesen rákenjük a tésztára, a mázat ráöntjük a tetejére. Rombusz alakú szeletekre vágjuk.