Hozzávalók: 15 dkg cukor, 2 evőkanál méz, 3 evőkanál tej, 1 egész tojás, 3 dkg vaj vagy margarin, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 50 dkg liszt. Krémhez 5-6 dl tej, 5-6 kanál gríz, 30 dkg cukor, 20 dkg vaj vagy margarin, 1 citrom leve és héja.
Elkészítés: a cukrot, a mézet, a tejet, a tojást és a vajat összekeverjük és sűrűre főzzük. Még forrón belegyúrjuk a lisztet, melyben előzőleg elkevertük a szódabikarbónát. Vékony lapokat sütünk belőle (4 vagy 5 lap a tepsi hátán megsütve). A krémhez a tejben megfőzzük a búzadarát, ha kihűlt, összekeverjük a porcukorral habosra kevert vajat vagy margarint, belereszeljük a citrom héját, belecsavarjuk a levét, ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.
A boltban néha kapható mézes lapok is kiválóan megfelelnek. Előző nap készítsük el, hogy a tészta meg tudja magát szívni a krém nedvességével.