diabetikus süti

Citrom krém

Hozzávalók: 1/2 l tej, 1 csomag tejszín ízű pudingpor, 5 teáskanál édesítő, 250 g mascarpone sajt, 1/2 citrom reszelt héja és leve

Elkészítés: a pudingporból és a tejből a szokásos módon krémet főzünk. Állandó kevergetés mellett langyosra hűtjük, belekeverjük az édesítőt, a mascarponét, a citrom héját és levét. Jól kikeverjük. Kompótos tálban vagy fagylaltos pohárban tálaljuk, tetejére narancskarikát tehetünk díszítésül, és természetesen tejszínhabot kínálunk hozzá. ( Az egész krém mennyiség összesen 62 g szénhidrátot tartalmaz, kb. 5-6 adag.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük