nem süti

Tejfölös csirke (Perger Marika receptje)

Hozzávalók: 1 kg csirkemell filé, vaj, 1 nagy pohár tejföl, só, bors

Elkészítés: a csirkemell darabokat hosszában kettévágjuk, megsózzuk, vajban (vagy margarinban) mindkét oldalukon hirtelen sütjük. Egy kivajazott tűzálló tálban elrendezzük a hússzeleteket, megborsozzuk, majd tejföllel befedjük. 220 fokos sütőben alsó-felső lángon addig sütjük, míg finoman megpirul a teteje. Rizzsel vagy krumplipürével finom.

2 thoughts on “Tejfölös csirke (Perger Marika receptje)”

  1. No, én ma egy deci fehérbort kevertem bele a tejfölbe, úgy is jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük